Buurtpreventie Roosendaal lanceert gloednieuwe website

Donderdagochtend is de nieuwe website van Buurtpreventie Roosendaal gelanceerd. In aanwezigheid van politie, Buurtpreventieteam De Wildenborch en het ondersteuningsteam. Dit vond plaats in De Riete in Roosendaal.

Twee vrijwilligers van Buurtpreventie, Christian Traets en Wienita Sribhoekhan, zijn afgelopen maanden druk doende geweest om de buurtpreventiewebsite in een nieuw jasje te steken. De nieuwe website is volledig opnieuw opgebouwd en uitgebreid met nieuwe mogelijkheden. Zo heeft de website een kaart van Roosendaal en omgeving met alle huidige teams erop. Er staat een fotogalerij online en de website wordt regelmatig aangevuld met het laatste nieuws. Ook kunnen de bezoekers zich inschrijven voor een maandelijkse nieuwsbrief.

De vrijwilligers werden tijdens de lancering door coördinator Ad van de Vrede bedankt voor hun inzet en hij sprak zijn waardering uit voor het harde werken.

Burgemeester Niederer liet merken dat hij zeer trots is op alle buurtpreventieleden en sprak zijn waardering uit: “Ik ben er trots op dat al onze dorpen en wijken een buurtpreventieteam hebben. Hopelijk draagt de nieuwe site bij aan een nog betere aanspreekbaarheid van de teams. Zodat zij nog beter hun goede werk kunnen doen voor de veiligheid van de buurt en het veiligheidsgevoel van buurtbewoners.”